No web access after firmware upload [EXPLAINED]

Macht Dein Mähroboter nicht was er soll? Probleme mit dem Robonect? Dann poste Dein Problem bitte in dieses Forum.
Antworten
minigranis
Beiträge: 2
Registriert: Sa 13. Mai 2017, 17:49
Mäher: Gardena R40Li
Firmware des Mähers (MSW): MSW 4.xx.xx
Herstellungsjahr: 2012
Robonect-Modul: Robonect Hx (Rev.3)
Robonect Firmware: 0.9e

No web access after firmware upload [EXPLAINED]

Beitrag von minigranis »

Hello !

I have bought a used H30x module to my R40li.

I can get to the ZeroConf loader but after loading firmware I cant access the webpage.
I can ping the H30x card so IP connection exists, I have tried dis/connect from WLAN, CRTL+F5 to force a reload but nothing helps.

I have tried the 0.9 and 0.4b firmware, previous owner said the card does not support higher FW then 0.9, dont know if that is correct.

A screenshot from ZeroConf browser exist here: http://themax.se/tmp/h30x.jpg

Would be great to get this up running during this weekend if possible, since its in my cottage and I dont visit it so often.

Brg.
Zuletzt geändert von shadowkiller am Do 30. Apr 2020, 22:37, insgesamt 2-mal geändert.
Grund: correct topic

Benutzeravatar
SenfmitHonig
Beiträge: 237
Registriert: So 30. Okt 2016, 22:39
Wohnort: 943xx
Mäher: Husqvarna Automower 430X
Firmware des Mähers (MSW): MSW 6.xx.xx
Herstellungsjahr: 2016
Robonect-Modul: Robonect Hx (Rev.2)
Robonect Firmware: V1.2

Re: No web access after firmware upload

Beitrag von SenfmitHonig »

get the latest firmware!
Install according to instructions
https://forum.robonect.de/viewtopic.php?f=37&t=3142
The latest version should work for you! --> Then you can install the WLan driver.
Bei WLAN-Problemen kann auch der WLAN-Treiber aktualisiert werden. (Vorraussetzung, ZeroConf V1.4 und mindestens Applikation V1.2_RC0 sind zuvor installiert)

minigranis
Beiträge: 2
Registriert: Sa 13. Mai 2017, 17:49
Mäher: Gardena R40Li
Firmware des Mähers (MSW): MSW 4.xx.xx
Herstellungsjahr: 2012
Robonect-Modul: Robonect Hx (Rev.3)
Robonect Firmware: 0.9e

Re: No web access after firmware upload

Beitrag von minigranis »

Great !! Works as expected now.

Many thanks !!

Antworten

Zurück zu „User-Support“